Nestihli jste webinář? Podívejte se na něj ze záznamu.

Už brzy otevřu celoroční tvořivý program pro rodiče s dětmi.

Zapište se do pořadníku a buďte první, komu pošlu speciální nabídku s akčním bonusem.

to chci

Tvořte se mnou s prožitkem: Užívejte si kreativní čas s dětmi s lehkostí a radostí.

Vstupte do ONLINE ATELIÉRU

Nadchlo vás společné tvoření a baví vás mé výtvarné nápady?

V ONLINE ATELIÉRU každý měsíc tvoříme podle mých výzev a radujeme se z kreativity našich dětí.

Chcete být mámou, která všestranně rozvíjí své dítě, aby jednou obstálo v neustále se proměňujícím světě?
Chcete, aby o sobě při tvoření nepochybovalo a dokázalo se výtvarně projevit?
Chcete mu dát svobodu se kreativně vyjádřit, ale z představy špíny a nepořádku vás přechází jakákoliv chuť vytahovat barvy z šuplíku?
Sourozenci přetahující se o tavnou pistoli jsou pro vás noční můrou?
Jste unavená už jen tím, že o tvoření přemýšlíte?

Co když to ale může být jinak?

Představte si, že na každý měsíc budete mít připravené tematické tvoření. S mými postupy získáte tolik potřebnou sebedůvěru, že se dílo vydaří a přinese radost vám i dětem. Dostanete seznam potřebného materiálu i tipy, jak si s dětmi daný výtvarný projekt užít s radostí a lehkostí

 

S dětmi si vyhradíte čas na společné tvoření a soustředíte se jen na prožitek, přítomný okamžik a malované příběhy, které vznikají pod vašima rukama. Těšíte se ze sebedůvěry vašeho dítěte, která roste s každým dalším společným dílem.

 

Dopřejte dětem to, co jste možná sami v dětství nezažili – respektující tvořivý prostor, který dítě podporuje v jeho kreativitě a individualitě. Uvolněte se do procesu a váš domov prostoupí radost, hravost a nadšení z tvůrčího procesu.

 

Přestaňte ztrácet čas hledáním nápadů na internetu a raději se ponořte do tvoření podle mých osvědčených a prověřených návodů.

Přidejte se do online ateliéru Tvoříme společně po celý rok, díky kterému budete mít neustálou inspiraci k tvoření. A už nikdy se vám nestane, že byste nevěděla, co odpovědět na otázku: „Mami, co budeme dneska vyrábět?”

CHCI SE PŘIHLÁSIT do online ateliéru

Na co se můžete těšit?

Na neotřelé techniky a postupy, které mezi sebou snadno zkombinujete. Budete s dětmi tvořit z dostupných materiálů.
Na rychlé kreslicí hry, které zaberou pár minut, i obraz malovaný na plátno, který vyzdobí váš interiér.
Na obrazy do vaší „domácí galerie”, které ponesou dětský rukopis, budou skvěle vypadat a i po letech se nad nimi budete dojímat.
Na pravidelné impulsy k tvoření, které vás vtáhnou do akce.
To vše samozřejmě s důrazem na prožitek, proces tvorby a individualitu vašeho dítěte.

Pro koho je online ateliér určen?

Pro všechny rodiče s dětmi od 2 do 8 let, kteří chtějí jednoduché, hravé a srozumitelné návody na tvoření.
Pro rodiče, kteří vzdělávají své děti doma a chtějí jim nabídnout pestré výtvarné techniky.
Pro lektory a pedagogy MŠ a 1. stupně, kteří chtějí obohatit své hodiny o osvědčené tvoření.

V online ateliéru budeme společně tvořit

podle ročních období,
podle dětských příběhů a pohádek,
z netradičních materiálů, sádrového obvazu, barvami na textil nebo jednoduchou grafiku,
abychom posílili vzájemný vztah.

A navíc si užijeme

společné tvoření přes aplikaci Zoom,
základní kurz Tvoříme společně, s mou podporou,
každoměsíční webináře na vybraná témata,
pravidelné soutěže o mé knihy pro aktivní tvůrce.

Pojďte tvořit společně a staňte se součástí ONLINE ATELIÉRU. Prožitkové tvoření je tu pro vás.

Jak bude online ateliér probíhat?

Během roku vás bude každý měsíc čekat 10 výtvarných projektů seřazených do tematických výzev. Postupy vám přijdou e-mailem a zároveň zůstávají uložené v členské sekci, takže se  k nim můžete pohodlně vracet. Sdílení a podpora probíhá ve facebookové skupině.

 

Každý měsíc vás čeká tematický webinář a odpovědi na vaše otázky.

 

Budeme tvořit společně s dětmi ve vysílání na Zoomu a zažijete tak na vlastní kůži mé vedení.

Co je součástí Online ateliéru?

15 sezónních tvořivých výzev (15 x 5 projektů).
4týdenní online kurz Tvoříme společně a minikurz Nadchněte děti do tvoření.
1x měsíčně společné tvoření přes Zoom (záznam + postup tvoření).
10 webinářů.
Roční podpora ve facebookové skupině.

K tomu mám pro vás připravené tyto bonusy:

Týden se sádrou v hodnotě 890 Kč. 7 projektů, ve kterých vám ukážu, jak tvořit s tímto netradičním materiálem 3D.
Malování na tričko 10x jinak v hodnotě 890 Kč. Online workshop, ve kterém shrnuji důležité informace o malování na textil a představuji mých 10 nejoblíbenějších technik.

Co o tvoření se mnou říkají účastníci ONLINE ATELIÉRU?

S Radkou Rubešovou tvoříme už více než 2 roky. A já díky ní pochopila, že opravdu není důležité, že neumím přesně a dokonale malovat. Tvoření s Radkou jsem si já i moje dvě cácorky zamilovaly. A i když už se nám některé výzvy a náměty opakují, tak se k nim rády vracíme. Tím, jak děti rostou, to vždycky dostane zase nový rozměr.

Marie Nováková

Moc děkuji za tuhle možnost, jak se naladit k úžasnému tvoření s dětmi. Čerpáme tu spousty námětů, máme motivaci tvořit, rádi se díváme, jak tvoření pojali ostatní. Když si nevíme rady, víme, že se můžeme zeptat a vždy nám poradí. Máme od Radky i knížky, ale živé videa a možnost propojení s ostatními účastníky je prostě úplně nejlepší. 

Jana Křížová

Očekávala jsem nápady na tvoření. Je skvělé, že jsou jednotlivá témata uspořádána ve výzvách, nemusím pracně hledat využití různých technik a materiálů. Takto si během jedné výzvy vyzkoušíme hodně variant. Také jsou fajn doplňkové materiály k tvořivým technikám a materiálům, doplněné o informace k tvoření s malými i staršími dětmi. Online ateliér je pro mě i mé děti velmi inspirativní.

Martina Jelínková

Kolik stojí přístup do online ateliéru?

Za 12 měsíců zaplatíte 5 590 Kč nebo 1 490 Kč ve 4 po sobě jdoucích splátkách.

 

Protože vím, že námětů k tvoření je opravdu hodně a chci, abyste měli na tvoření dost času, získáte přístup do členské sekce na 2 roky. Jeden měsíc společného tvoření vás vyjde na 250 Kč.

Poslední možnost se přidat platí do čtvrtka 17. 3. 2022.

Staňte se součástí ONLINE ATELIÉRU. Prožitkové tvoření je tu pro vás!

CHCI SE PŘIHLÁSIT do ateliéru

Kdo bude vašim průvodcem v online ateliéru?

Pojďte se mnou udělat další krok do světa prožitkového tvoření

Ráda se s vámi podělím o zkušenosti, které jsem načerpala během 14 let vedení výtvarných aktivit a jako absolventka řady arteterapeutických výcviků. Jsem spoluautorkou knihy Výchova prožitkem, která je vyhledávanou metodickou příručkou  pro pedagogy MŠ.

Mým největším přáním je, aby se děti nebály svobodně tvořit a rodiče nebo pedagogové od nich neočekávali perfektní výsledek. Jsem přesvědčená, že důležitější je samotný proces tvorby a radost, kterou dětem objevování výtvarného světa přináší.

Dejte mi vědět, až se dveře ateliéru znovu otevřou

CHCI poslat info

A co je na tom nejlepší?
I vy můžete s dětmi zažívat radost z tvoření a podporovat jejich osobitý výtvarný projev. Bez tlaku na výkon a výsledek.

Do ateliéru jsem se přihlásila hlavně proto, že mě tvorba Radky hrozně moc baví, její techniky jsou jednoduché a výsledek vypadá vždy dobře. Mám ráda její nápady a přístup ke tvoření. Inspiruje mě to, abych si s dětmi tvoření užívala a nebojím se sama experimentovat.

Kateřina Hladišová

Online ateliér nám přinesl nový rozměr společného trávení času a velmi oceňuji zaměření na prožitkovou stránku. Užívá si to nejen dcera, ale i já. Možnost společného sdílení s rodiči je velmi inspirativní a podpůrná. Vstoupení do Online ateliéru bylo jedno z našich nejlepších rozhodnutí a investic v poslední době.

Anna Jiříčková

Rozhodně jsem velmi mile překvapená, co všechno Online ateliér nabízí. Kromě obrovské a velmi rozmanité nabídky projektů ke tvoření, které jsou rozděleny do tematických výzev, dostáváme mnoho tipů na to, jak pracovat s dětmi,  jak je zaujmout a motivovat, jaké materiály a pomůcky používat. Velmi užitečná je také možnost komunikovat s dalšími rodiči ve facebookové skupině (inspirace, sdílení úspěchů i nezdarů). Velmi si cením Radčiny velké podpory. Neustále se zajímá o naší spokojenost a Online ateliér uzpůsobuje potřebám nás a našich děti. Za jedno z posledních NEJ vylepšení považuji společné dětské ZOOM tvořicí setkání. V Online ateliéru tvoříme již rok a velmi rády budeme tvořit i dál.

Silvie Doláková
online workshop malujeme nejen na tričkomalování na textil webinář 5 výtvarných technik a 10 tipů jak malovat nejen na triko s lektorkou arteterapie radkou rubešovou
malování na textil webinář 5 výtvarných technik a 10 tipů jak malovat nejen na triko s lektorkou arteterapie radkou rubešovou
malování na textil webinář 5 výtvarných technik a 10 tipů jak malovat nejen na triko s lektorkou arteterapie radkou rubešovou

Máte ještě nějaké otázky?

Tolik skvělých námětů. Mám strach, že je všechny nevyužijeme a bude mi to líto.

OA je nabídka a vy se rozhodnete, co je pro vás a vaše dítě zábavné a vzrušující. K videím, výzvám a projektům se můžete vrátit kdykoliv později.

Neumím sama kreslit a znervózňuje mě špína nepořádek, který mám s tvořením spojený.

Tomu zcela rozumím a ráda vám prostřednictvím osvědčených tvořivých projektů ukážu, jak si tvoření užívat i jak se na něj dobře připravit.

Budeme potřebovat nějaké speciální pomůcky a materiály? Moc se v nich nevyznám.

Určitě si nevystačíme s fixami a kancelářským papírem. Při tvoření s dětmi používám základní a dostupné výtvarné potřeby, které seženete v každém papírnictví či výtvarných potřebách. Ráda vám poradím konkrétní a osvědčené značky.

Jak dlouho mi zůstane přístup do online ateliéru?

Přístup do členské sekce dostanete na 2 roky. Facebooková skupina, kde budou pravidelně vypisovány výzvy, a e-mailová podpora vás bude provázet po dobu 1 roku.

Kdy se online ateliér otevře?

Přístupy do online ateliéru dostanete 28. února 2022.

Je možné se připojit do online ateliéru v průběhu roku?

Ne, není možné se průběžně přidávat. Online ateliér veřejně pro nové členy otevírám jen jednou ročně.

Co když nebudu stíhat výzvu ve vypsaném termínu?

To vůbec nevadí. Budete mít přístup do členské sekce, kde si tvořivé projekty najdete a můžete tvořit svým tempem.

Co když nám nebudou vyhovovat termíny společného tvoření na Zoomu?

Můžete je shlédnout ze záznamu a dostanete popis tvoření, takže můžete tvořit i sami doma.

Máte další otázky?

Napište mi na můj email: radka@radkarubesova.cz

Hledáte pořád a pořád novou inspiraci?

Skáčete jen z jednoho příspěvku na druhý a k tvoření se dostanete málokdy?

Máte doma řadu výtvarných materiálů, ale nevíte, co přesně si s nimi počít?

Chcete s dětmi konečně začít pravidelně tvořit?

Chcete, aby vás podpořila skupina i já?

 

Online ateliér je pro vás tou nejlepší volbou.

chci vstoupit do online ateliéru

Mám zájem o online ateliér

Odhoďte všechny obavy a začněte si konečně naplno užívat společné tvoření se svými dětmi.

CHCI VSTOUPIT DO ONLINE ATELIÉRU TVOŘÍME SPOLEČNĚ PO CELÝ ROK